"Buzdugan si cu Morar, De Craciun fac dar din dar" - acesta este sloganul campaniei de strangere de fonduri, pe care Radio 21 si Dimineata deMenta au inceput-o pentru Paul Ungureanu Mironov, baietelul de opt ani care nu poate merge. Povestea a inceput cu un e-mail sub forma unei scrisori catre Mos Craciun, trimisa de Paul Mosului. Pe lista de cadouri pentru anul acesta, Paul a scris un singur lucru: ca isi doreste o calatorie la Kiev, in Ucraina, pentru a-si putea continua tratamentul (in valoare de 33.000 de euro) care il va ajuta sa mearga din nou.

Echipa Radio 21 a hotarat sa faca ceva pentru Paul. Sa ii dovedeasca, simplu, ca Mos Craciun exista. De aceea, timp de doua saptamani, Dimineata deMenta va scoate la licitatie, pe radio, un obiect personal al catorva din cele mai populare vedete din Romania: Mircea Radu, Marius Tuca, Raluca Moianu, Robert Turcescu, Ilie Nastase, trupa Voltaj, trupa HI-Q, Pepe. Primul obiect scos la licitatie este o camasa purtata de Mircea Radu la emisiunea "Din dragoste". Urmeaza bretelele lui Marius Tuca, bilele lui Turcescu sau delfinasul de aur al Ralucai Moianu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.