Celebrul top-model britanic Naomi Campbell a hotarat sa isi incheie cariera de manechin pentru a-si intemeia o familie.

Naomi Campbell, in varsta de 38 de ani, carein prezent locuieste la Moscova, impreuna cu iubitul ei, miliardarul rus Vladislav Doronin, a declarat ca va mai urca pe podiumurile prezentarilor de moda doar cu ocazia spectacolelor de caritate.

"Anul viitor se vor implini 25 de ani de cand fac aceasta meserie. In ceea ce priveste prezentarile de moda, nu ma mai simt in stare sa particip la orice show din oricare colt al lumii", a explicat Naomi Campbell. "Sunt femeie si vreau sa devin mama intr-o buna zi", a adaugat celebrul top-model britanic.

In prezent, Naomi Campbell locuieste cu iubitul ei la Moscova si, in ciuda faptului ca este foarte fericita, a marturisit ca ii este dor de multe lucruri din Marea Britanie.

"Mi-e dor de 'Marks and Spencer', trebuie sa recunosc asta. Nu-mi place ciocolata de aici la fel de mult (...), Marea Britanie are cea mai buna ciocolata", a marturisit celebrul top-model de culoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.