Este oficial: cuplul din "Slumdog Millionaire", interpretat de Dev Patel si Freida Pinto, formeaza o pereche si in viata reala, fapt confirmat de mama actorului.
Dev Patel si Freida Pinto au fost fotografiati saptamana trecuta luand o cina romantica la Israeli Cafe din Israel, unde Freida filmeaza pentru noua productie a lui Julian Schnabel, Miral. Dupa ce au incercat din rasputeri sa nege ca nu au transferat povestea din film in realitate, mama tanarului actor in varsta de 19 ani a declarat ca sunt impreuna si ca "viata nu poate fi mai frumoasa pentru ei".

"Intai a fost atractia irezistibila in film si acum totul pare sa prinda contur in viata reala. Freida este cu adevarat frumoasa si sunt foarte fericita pentru ei"
, a mai marturisit aceasta plina de incantare, potrivit publicatiei Mirror.

Se pare ca tinerii au inceput sa aiba o relatie oficiala imediat dupa premiile Oscar si s-au apropiat din ce in ce mai mult in turneul de promovare a filmului prin intreaga lume.

Dev Patel s-a nascut in Harrow, North West London si a atins apogeul faimei cu filmul multipremiat la Oscar "Slumdog Millionaire". Regizorul Danny Boyle, care mai are la activ Trainspotting si The Beach l-a ales pentru rolul lui Jamal K. Malik, dupa ce fiica sa l-a remarcat in serialul pentru adolescenti Skins difuzat pe Channel 4.

Freida Pinto
, mai mare decat Patel cu 5 ani, a acceptat sa aiba o relatie cu partenerul sau din film dupa ce l-a parasit pe Rohan Antao, cu care era logodita de ceva timp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.