Angelina Jolie si Brad Pitt se pregatesc sa lupte in istanta cu un fost bodyguard al familiei, in legatura cu intentia acestuia de a scrie o carte despre experienta si amintirile acumulate in perioada in care a asigurat protectia celebrului cuplu.

Bodyguard-ul a intrat in incurcatura cu mai multi clienti, dar niciodata cu persoane atat de dure precum Brad si Angelina, anunta DailyNews. Desi odata si-au incredintat vietile acestuia, la aflarea vestii ca fostul angajat sa gandeste sa dezvaluie intimitatile familiei intr-o carte, furia domnului si doamnei Smith si-a spus cuvantul.

Cei doi au angajat cei mai buni avocati din America si Anglia pentru "a-i inchide gura" bodyguard-ului. Acesta este insa hotarat sa dezvaluie presei detalii picante despre relatia celebrului cuplu. Fostul angajat sustine ca il leaga amintiri placute de Angelina, pe care a protejat-o inca din 2000, dar are amintiri mai putin placute in ceea ce il priveste pe Brad.

"Brett stie totul despre Angelina. Daca va scrie o carte, va fi una dintre cele mai explozive scrise vreodata. Va povesti si despre relatia dintre Angelina si Brad, care a inceput pe cand acesta era casatorit cu Jennifer Aniston", a declarat o sursa apropiata bodyguard-ului.

Brett a fost concediat de Brad Pitt in 2008, dupa ce timp de ani buni a lucrat pentru celebrul cuplu, ca sef al echipei de securitate din preajma familiei Jolie-Pitt. Acesta nu a semnat insa un contract de confidentialitate cu Jolie, astfel ca, din punct de vedere legal, nimic nu l-ar impiedica sa dezvaluie presei secretele pe care sustine ca le stie.

Fostul angajat al familiei Jolie-Pitt se bucura deja de propuneri pentru a-i fi finantate "memoriile" si este invitat sa ia parte la mai multe showuri tv. Astfel ca, avocatii cuplului scotocesc de zor in trecutul lui Brett. Din investigatiile lor au iesit la iveala mai multe acuzatii si cercetari cu privire la crime, dar si injurii asupra mai multor persoane.

Intre timp, Mickey Brett spune ca va lua in considerare doar o oferta foarte buna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.