Dupa ce s-a despartit de Dinu Maxer, viata amoroasa a Nicoletei Luciu a luat amploare. Se pare ca frumoasa bruneta nu se poate plange ca este singurica, de vreme ce dupa farmecele ei alearga nu unul, ci patru barbati cu foarte multi bani. Potrivit revistei "VIP", Nicoleta iese cu patru barbati in paralel, nefiind inca hotarata pe care sa-l aleaga. Favorit este Mihai, un om de afaceri care este si proprietarul unui hotel din Mamaia.

Se pare ca este foarte generos cu bruneta, acest lucru atragandu-i simpatia fetei. Un alt barbat este detinatorul unei ferme de animale din Stefanesti, pe care Nicoleta il alinta in intimitate Vasy. Un alt treilea este un barbat foarte instarit, proprietar al catorva cazinouri, care i-ar fi propus vedetei sa-l insoteasca la Monte Carlo. Lista se incheie cu un om de afaceri din Buftea, care se lauda ca ar fi ajutat-o financiar pe Nicoleta sa se mute in casa noua. Reprezentantii postului Pro Tv infirma toate aceste zvonuri si spun ca Nicoleta nu are deocamdata pe nimeni, declarand ca sunt numai inventii ale presei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.