Viitoarea membra a familiei Tiriac, daca ar fi sa ne luam dupa ceea ce se zvoneste, Ileana Lazariuc, este o femeie foarte pretentioasa. Iubita lui Ion Ion Tiriac tine foarte mult la aspectul sau si, ca atare, cu ceva vreme in urma s-a gandit ca nu i-ar strica un implant cu silicon. Cu toate ca la inceput a negat ca ar fi apelat la chirurgie pentru a se infrumuseta, cantareata, caci aceasta s-ar parea ca este meseria ei, pentru ca actrita nu o putem numi, a recunoscut.

Numai ca peripetiile "siliconate" nu se opresc aici. Se pare ca, dupa primul implant, Ileana a ramas socata de ceea ce a putut sa-i iasa doctorului din maini, a plans in pumni ceva vreme, dupa care s-a hotarat sa faca si o a doua operatie de acest gen, pentru ca, in urma primei operatii, tanara Lazariuc avea sanii asimetrici. A urmat cea de-a doua interventie chirurgicala, avand ca scop aparitia tinerei in revista Playboy. Zis si facut, dupa ce s-a operat pentru a doua oara, a aparut in revista cu pricina.

Nu a ascultat de medic

Cand toata lumea credea ca tanara actrita din "Burlacii" este in sfarsit multumita de formele ei, surpriza, Ileana se hotaraste sa se opereze pentru a treia oara. Si de data aceasta, fata s-a uitat in oglinda si s-a vazut cu un san mai mare si unul mai mic. Se pare ca medicul care i-a facut a doua interventie i-a spus tinerei ca din punctul lui de vedere sanii sunt egali si operatia este reusita. Dar, pentru ca Ileana spunea nu si nu, medicul a fost nevoit sa-i mareasca putin unul din sani, pentru a deveni, in viziunea Ilenei, in sfarsit egali.

A treia operatie esuata

Gurile rele spun ca, daca prima operatie a fost un fiasco, a doua, o reusita, a treia nu a facut decat sa strice munca si straduinta medicului de a-i face sanii doriti. Se zvoneste ca, acum, Ileana are intr-adevar un san mai mare si unul mai mic, lucru destul de vizibil.

Se pare ca vedeta a apelat la bisturiu tocmai pentru a deveni femeia perfecta, pentru iubitul ei Ion Ion Tiriac. Nu se stie insa cat de mult apreciaza el eforturile iubitei sale, de vreme ce in ultimul timp a fost vazut singur sau in compania altor femei.

Ileana este femeia care i-a fost alaturi lui Ion Ion la bine si la rau, adica atat in vacantele din strainatate, dar si pe la Parchetul General, cand au fost anchetati in Dosarul "Cocaina". Au aparut tot felul de articole prin presa, cum ca Ileana ar fi consumat si ea droguri prin cluburile bucurestene impreuna cu iubitul ei si cu Raluca Sandu, fata lui Mircea Sandu, presedintele Federatiei de Fotbal din Romania. Speculatii sunt de tot felul si la tot pasul in ceea ce priveste viitorul relatiei celor doi.

Cu toate ca unii nu le mai dau foarte mult timp impreuna, surse apropiate celor doi ne-au marturisit ca Ion Ion apreciaza totusi calvarul prin care a trecut Ileana, si nu are de gand sa o lase prea curand. Se poate sa asistam in curand la o nunta ca-n povesti?, ne intrebam noi retoric.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.