Andreea Marin nu poate sa-l tina pe omul de afaceri Ion Tiriac doar pentru ea. Dupa ce s-au vehiculat tot felul de zvonuri potrivit carora "Zana Surprizelor" ar fi impreuna cu magnatul de origine turca, Ali Ergun Ergen, Andreea se pare ca tot la Ion Tiriac s-a intors spasita. Numai ca nici fostul tenisman nu-i tocmai usa de biserica si ii cam place sa umble din floare in floare, traind in paralel o poveste de dragoste cu o profesoara de sport, pe numele ei Nadia Coroi. Potrivit revistei "X Magazin", omul de afaceri s-a intors de la Roland Garros cu avionul sau particular in compania Andreei Marin. Mai mult, Ion Tiriac, avand un apartament in Paris, i-a fost gazda prezentatoarei emisiunii "Surprize, surprize" pe parcursul a doua zile.

Partea interesanta este insa alta. Inaintea Andreei, Nadia Coroi a fost musafirul lui Tiriac timp de cinci zile in acelasi apartament din Capitala indragostitilor. Intors in Bucuresti, magnatul, probabil satul de surprizele Andreei, a preferat sa-si petreaca timpul in compania Nadiei. Profesoara de sport l-a vizitat in casa din Primaverii, unde au petrecut noaptea impreuna. Apoi Tiriac a plecat sa-si rezolve afacerile din Monte Carlo, urmand apoi sa ajunga la Wimbledon. Nu putem sa nu ne intrebam cum Andreea, considerata de multi barbati o frumusete, poate sa suporte un asemenea tratament?! Este cu adevarat indragostita de magnat, sau interesele aflate in joc sunt prea mari ca sa puna la inima aventurile acestuia?

Pana vom afla raspusul nu ne ramane decat sa observam din umbra cum Ion Tiriac se afiseaza in public cand cu una, cand cu alta si asteptam cu nerabdare verdictul final intre cele doua femei


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.