Gabriela Irimia, jumatatea trupei Cheeky Girls, si prietenul ei au fost jefuiti in timp ce dormeau. Hotii au au furat din casa celor doi din Cheshire, Anglia, un Audi A6 de 30.000 lire sterline, dar si alte bunuri de valoare.

Cantareata in varsta de 25 de ani locuieste cu noul ei partener, Nick Zapolski, in varsta de 26 de ani, in Alderley Edge, Cheshire.

"Am observat ca disparuse camera si cand ne-am uitat afara am vazut ca masina disparuse de asemenea. Suntem inca socati de pe urma incidentelui si ne intrebam ce s-ar fi intamplat daca ne trezeam si ne-am fi confruntat cu hotii", a declarat prietenul Gabrielei, relateaza DailyMail

Gabriela, care pana de curand a facut parte din concursul Dansez pentru Tine, alaturi de sora ei Monica, spune ca nu se mai simte in siguranta in casa: "Ma gandesc ca hotii ar fi putut sa urce si in camera noastra".

Politia a stabilit ca hotii au intrat in locuinta la orele diminetii, pe o usa din spatele casei. Ei au furat bunuri in valoare de peste 2000 de lire, printre care un laptop, un iPod si o camera foto, dar si masina cuplului, un Audi A6 de culoare neagra, parcat in fata casei.

Autoritatile au demarat o ancheta in legatura cu incidentul din data de 11 aprilie, recent dezvaluit de cei doi.

Gabriela si Nick s-au cunoscut in vara anului trecut, pe o plaja din Spania. La acea vreme, Gabriela incheiase deja relatia cu politicianul Lembit Opik. Noua idila nu a ramas nici de aceasta data departe de ochii presei, mai ales ca noul iubit al cantaretei a atras atentia prin faptul ca este tanar, frumos si bogat.

Cele doua gemene, Gabriela si Monica, au devenit celebre in 2004 cu hitul The Cheeky Song, care s-a vandut in peste 1,2 milioane copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.