Lupta deschisa, astazi, pe platourile de la Buftea, la castingurile organizate pentru rolul principal masculin din viitorul proiect al companiei Mediapro Pictures. Protagonisti sunt doi fosti cantareti, care intre timp s-au apucat serios de actorie - Razvan Fodor si Liviu Varciu. Mai exact, dupa cum au fost catalogati de-a lungul timpului, "frumuselul" si "potentul" showbizului autohton.
Cei doi potentiali protagonisti ai telenovelei de epoca se vor lupta astazi cot la cot pentru a obtine rolul masculin din productia care va fi difuzata din aceasta toamna la Acasa TV. Imbracati in haine de epoca, cu celebrele peruci pe cap si cu aerul vremurilor trecute, Fodor si Varciu vor incerca sa convinga echipa care se ocupa de castingul postului Acasa ca pot sa fie autentici si convingatori si pot intra fara probleme in pielea personajului pe care si-l doresc.

Lupta se anunta apriga, mai ales ca, alaturi de cei doi, la casting si-au anuntat participarea si Adrian Stefan, cunoscut publicului din serialul "Daria, iubirea mea", Jorge - solistul, Cornel Ulici - fostul component al trupei Bliss sau Chris Valentin Cristian, dansator profesionist in trupa de balet de la "Dansez pentru tine".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.