Compozitorul piesei 'The Balkan Girls', pe care Elena Gheorghe o va interpreta la Eurovision, marturiseste ca are emotii mari legate de concursul din luna mai.

Din ce cauza, aflati din comunicatul pe care l-am primit ieri de la PR-ul postului Radio 21. Laurentiu Duta a fost invitatul lui Marian Soci in emisiunea 'Muzica Ta' de la Radio 21.

Ascultatorii au putut afla din 'Muzica Ta' ca Laurentiu are mari emotii pentru concursul Eurovision de la Moscova, unde va pleca impreuna cu Elena Gheorghe, pe 2 mai. 'Fata de anul trecut, sunt multe piese bune in concurs.

Cu toate astea, cred ca avem sanse si totul depinde de prestatia Elenei din seara aceea. In acele 3 minute, totul trebuie sa fie perfect. Din cate m-am informat, sunt bine cotate piesele Norvegiei, Turciei si Ayerbaijanului, dar ca in orice competitie, sanse are toata lumea', a povestit compozitorul piesei ' The Balkan Girls '.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.