Actrita Kate Winslet, recompensata cu un premiu Oscar anul acesta, a fost desemnata simbolul frumusetii naturale, devansand-o pe legendara Audrey Hepburn.

Protagonista filmelor "Titanic" si "Cititorul" a fost laudata pentru tenul sau de portelan, care nu are nevoie de multe artificii de machiaj, vedeta britanica fiind desemnata simbolul frumusetii naturale intr-un clasament realizat pe baza unui sondaj la care au participat 3.000 de barbati si femei.

Pe locul al doilea in acest clasament s-a situat legendara Audrey Hepburn, protagonista filmului "Mic dejun la Tiffany's", urmata, in ordine, de Kelly Brook, Cheryl Cole, Angelina Jolie si Scarlett Johansson. Nascuta pe 5 octombrie 1975, in Reading (Marea Britanie), Winslet provine dintr-o familie cu un bogat trecut artistic. Parintii ei au fost actori de teatru, iar bunicii ei au detinut un teatru.

Winslet a debutat pe scena la varsta de cinci ani si a aparut la televiziunea britanica la 13 ani. Primele critici extrem de favorabile le-a primit patru ani mai tarziu, cand a interpretat rolul fetei dintr-un cuplu de tineri care conspira pentru a ucide pe cineva, in filmul "Heavenly Creatures", regizat de Peter Jackson, in 1994.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.