Dupa o lunga perioada de huzureala si de aparitii tv libere de contract, Oana Zavoranu se lasa din nou supusa regulilor stabilite de intelegereri semnate pe hartie.

Vedeta a batut palma recent cu o casa de productie care ii vinde emisiunea catre Kanal D. Printre prevederile pe care Oana va trebui sa le respecte odata ce si-a asumat acest angajament se regaseste si una legata de activitatea politica a actritei/cantarete.

Astfel, Oana va trebui sa-si informeze superiorii daca intentioneaza sa se (mai) alature vreunui partid, insa nu-i va fi permis sa promoveze in nici un fel, in emisiune, formatiunea politica respectiva. De asemenea, prezentatoarea tv nu are voie sa promoveze politicieni sau companii private are vin in contradictie cu interesele de afaceri ale grupului Dogan Media, de care apartine Kanal D.

Contractul, care ne-a parvenit de la surse din interiorul Kanal D, a fost semnat in 9 aprilie, intre casa de productie S.C. Art TV Production (producator) si S.C. Dogan Media International (beneficiar) si este valabil pana la sfarsitul lunii decembrie 2009. In contract, emisiunea Oanei este numita provizoriu “Oana Zavoranu Show”, iar prima transmisie va avea loc pe 9 mai.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.