A fost spanzurat, ingropat de viu si acoperit de sute de mii de albine. Protagonistul emisiunii “Fara iesire”, transmisa in fiecare joi pe Discovery Channel, isi povesteste pentru Cotidianul ispravile pe viata si pe moarte.

Ingropat de viu, tintuit de o nicovala cu capul sub apa si acoperit de un “costum” de 200.000 de albine in timp ce se afla cocotat pe o masina de spalat, sunt cateva dintre ipostazele din care trebuie sa iasa cu bine britanicul Jonathan Goodwin, expert in arta evadarilor.

Provocarile pe viata si pe moarte la care se inhama de buna voie cascadorul pot fi urmarite in noua emisiune “Fara iesire”, de pe Discovery Channel. In cele doua episoade difuzate in fiecare joi, de la ora 22:00, Goodwin isi foloseste forta si inteligenta pentru a scapa basma curata din situatii aparent fara iesire, care ii solicita la maxim limitele organismului.

Desi cascadoriile pe care le realizeaza sunt extrem de primejdioase, britanicul de 29 de ani a marturisit pentru Cotidianul ca nu este cuprins de teama atunci cand le realizeaza: “Nu simt frica in timpul cascadoriilor, iar asta are legatura cu modul in care organismul meu reactioneaza la situatii periculoase: am tendinta sa fiu foarte calm”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.