Hugh Jackman, partenerul actritei Nicole Kidman in "Australia", va dona 100.000 de dolari pentru o cauza care ii va fi propusa, pana la 24 aprilie, prin intermediul retelei de socializare Twitter, informeaza presa britanica.

"80% din bolile existente in tarile in curs de dezvoltare sunt din cauza apei. Apa curata schimba totul" si "Organizatie pentru stoparea agresiunilor impotriva homosexualilor in scoli. Agresiunile produc daune emotionale si au dus de multe ori la sinucideri" sunt cateva dintre propunerile si motivatiile lor, care au fost deja trimise pe RealHughJackman, contul actorului din reteaua Twitter.

Jackman a spus, pe acelasi cont, ca sugestiile primite l-au informat, sensibilizat si inspirat. "Trimiteti in continuare propuneri. Facand cunoscute cauzele voastre, educati mii de oameni", a mai adaugat vedeta australiana, potrivit NewsIn.

Ultima pelicula in care joaca Hugh Jackman, "X-Men Origins: Wolverine", va fi lansata in Romania pe 1 mai.

Platforma gratuita de micro-blogging Twitter si-a dublat numarul de utilizatori in martie, devenind, astfel, cea de-a treia retea de socializare online din lume, dupa Facebook si MySpace, potrivit unui studiu realizat de compania de analize web Compete.

Reteaua de socializare Twitter a fost lansata in 2006, iar in prezent, in fiecare zi, isi tin jurnalul aproximativ 14 milioane de utilizatori. In ultima luna, toti acestia si-au vizitat profilul de 99 de milioane de ori, pentru a citi postari tastate de pe telefoane mobile si computere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.