Surmenata dupa un an de cantari si deplasari prin tara si strainatate, cea mai talentata cantareata din Clejani are un singur vis in ziua de Paste: “Vreau sa ne culcam, sa ne odihnim, sa ne sculam si sa mancam, iar sa ne culcam...”.

Invitati sa destinda atmosfera la petrecerea Pro FM, Viorica si Ionita din Clejani au smuls hohote din ras celor stransi sa sarbatoreasca 16 ani de existenta ai postului.

Rugat sa lase un autograf pe perete, Ionita nu a scapat de replicile acide ale nevestei sale. “Ia si scrie cu pixu’! Tu credeai ca trebuie sa te iscalesti cu degetu’? Pai da, ca el in tinerete a avut si femei care se iscaleau cu degetu’, eu am fost mai desteapta! Am 12 clase!”, a tinut sa precizeze Viorica, amuzandu-se cu pofta.

O data cu petrecerea Pro FM, cei doi porumbei au avut inca un motiv de chefuit: 16 ani de casnicie. “Nu ma duce in Dubai, asa cum as vrea eu. Spune ca avem cantari, avem treaba!”, a continuat Viorica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.