Dani Otil, iubitul Mihaelei Radulescu, s-a prezentat, ieri, la audieri, la Sectia 26 de politie, in calitate de martor al incidentului in care prezentatoarea tv a fost implicata in seara de 13 martie cu fotoreporterii unui cotidian central.

Dani a depus o declaratie, povestind in amanunt intamplarile la care a asistat si le-a spus politistilor ca nu a stiut cine sunt cei care au agresat-o pe iubita lui p?na in momentul in care acestia s-au identificat in fata oamenilor legii. Saptamana viitoare urmeaza sa fie audiati inca trei martori, persoane care locuiesc in blocul lui Dani Otil.

Audierea lui Dani Otil a durat in jur de o ora si jumatate, iar prezentatorul matinalului de la Antena 1 a sosit la Sectia 26 de politie impreuna cu avocatul Iancu Toader, cel care a inregistrat, recent, victoria deja celebra a Mihaelei in procesul cu Elan pentru custodia copilului.

“Dani Otil a relatat aspecte pe care le-a cunoscut in mod direct, legate de incidentul din seara de 13 martie dintre Mihaela si fotoreporteri. A precizat ca nu a existat nici o legitimatie rupta de la gatul vreunuia dintre ziaristi, a confirmat ca Mihaela a fost atinsa cu masina de unul dintre acestia si ca rucsacul pe care ea l-a luat din masina redactiei a fost lasat pe masina. De altfel, ea a inapoiat imediat obiectele, in prezenta politistilor.

Mai mult, Dani Otil a declarat ca unul dintre reporteri a fost trivial in exprimare si ca nu a stiut cine sunt agresorii pana in clipa cand ei s-au identificat”, ne-a declarat in exclusivitate avocatul Iancu Toader, de la Drakopoulos si Asociatii. Saptamana viitoare, urmeaza sa fie audiati inca trei martori. Este vorba despre persoane care locuiesc in blocul lui Dani si care au asistat la incident.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.