Chiar daca astazi, Madonna este blonda si varsta si-a pus amprenta pe infatisearea ei, in urma cu 30 de ani, diva pop arata la fel ca fiica ei Loudres, in varsta de 12 ani.

Asemanarea dintre cele doua este izbitoare daca ne uitam la pozele facute de cantareata in 1979, pe cand avea doar 20 de ani. Fiica ei a mostenit parul castaniu inchis, sprancenele bine definite si ochii migdalati ai Madonnei, scrie The Daily Mail.

Pana sa ajunga pe scena muzicala, Madonna se intretinea din pictorialele nud facute pentru Martin Schreiber, din care castiga doar 30 de dolari. Dar lucrurile nu au stat asa pentru mult timp, iar in 1985 Madonna a tras lozul castigator aparand pe coperta revistei Time.

Acest lucru i-a deschis portile catre revistele pentru barbati si, dupa lungi negocieri cu Playboy si Penthouse, fotografiile nud au fost vandute revistei Playboy pentru numarul din septembrie din anul 1985.

"Cu banii castigati in urma acelor poze am putut trai linistita timp de 3 ani", a marturisit cantareata.

Intre timp, Loudres a intrat in randul cursantilor de la scoala de teatru din New York, care i-a facut celebri si pe Macaulay Culkin, Scarlett Johansson si Sarah Jessica Parker. In urma cu un an, Loudres a primit propunerea de a juca in filmul "The Secret Life Of Bees", dar Madonna s-a opus vehement, spunand ca fiica sa este mult prea tanara pentru a intra in showbiz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.