Reprezentantii One Event, coorganizatorul Bucharest Rock Arena si Ticket Point, distribuitorii biletelor, au anuntat ca vor face plangere la politie si vor intenta proces firmei Play Cool, organizatorii din Israel ai evenimentului, pentru prejudiciu financiar si de imagine.

Bucharest Rock Arena, cel mai mare eveniment de gen, anuntat a se desfasura la finele lunii mai in Capitala, organizat de One Event si Play Cool, nu va mai avea loc. Cei 250.000 euro obtinuti din vanzarea biletelor au inceput a fi returnati cumparatorilor de miercuri la punctele de vanzare Ticket Point din cadrul librariilor Diverta, dar si la adresele de contact de pe site-ul ticketpoint.ro, potrivit NewsIn.

Firma Ticket Point a apucat sa efecteze saptamana trecuta o plata initiala, din castigurile obtinute pana acum, catre unul dintre organizatorii evenimentului, Play Cool, in valoare de 10.000 euro si intentioneaza sa-si recupereze banii de la acestia.

Cacealmaua concertului AC/DC la Bucuresti face inconjurul lumii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.