La doar o zi dupa ce sotia sa, Robin, a intentat divort, Mel Gibson a fost vazut din nou impreuna cu frumoasa rusoaica, Oksana Pochepa, pe o plaja din Costa Rica, relateaza UsMagazine.

Potrivit unui martor ocular, actorul in varsta de 53 de ani nu parea deloc ingrijorat de divortul care ar putea sa-l coste 640 milioane de lire sterline si afisa o atitudine foarte relaxanta in timp ce se plimba pe plaja cu tanara rusoaica.

In urma cu doua zile, Oksana Pochepa, in varsta de 24 de ani, a declarat pentru revista The Sun, ca este indragostita de Mel Gibson, cu care are o relatie amoroasa. "Este ceva serios si sper ca relatia noastra va fi puternica si de lunga durata".

Potrivit presei americane, cei doi s-au cunoscut anul trecut in luna august pe platourile de filmare la "The Edge of Darkness", ultimul film al actorului, ce va fi lansat anul acesta.

Dupa 28 de ani de casnicie, Robin in varsta de 52 de ani a intentat divort la inceputul saptamanii acesteia, invocand "diferente ireconciliabile".

Cuplul Gibson are 7 copii, dintre care 6 sunt majori, iar Robyn Gibson incearca sa obtina custodia celui mai mic, Tom, in varsta de 10 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.