Vedetelor le place sa imbrace costumatii sexy si sa pozeze in ipostaze provocatoare. Dovada? In ultimele luni, cele mai in voga staruri de la Hollywood au aparut in paginile multor reviste, afisandu-si formele perfecte sau retusate cu ajutorul Photoshop in pictoriale semnate de fotografi celebri

Carmen Electra, in varsta de 36 de ani, este una dintre preferatele revistelor dedicate barbatilor. Drept dovada, vedeta are in portofoliu zeci de aparitii in reviste precum Playboy, FHM sau Maxim. In martie 2009, Carmen s-a dezbracat, pana la lenjerie intima, pentru Maxim, si a pozat in ipostaze seducatoare. Click aici pentru poze.

La 40 de ani, Jennifer Aniston, fosta sotie a lui Brad Pitt, arata mai bine ca oricand si nu se rusineaza sa pozeze nud. La sfarsit de 2008, Jennifer a pozat dezbracata in revista GQ. Desi recunoaste ca a apelat la putin Photoshop, vedeta din Friends arata senzational. Pentru poze, click aici si aici.

Desi a lasat cariera de model in urma, Cindy Crawford, acum in varsta 43 de ani, a dovedit recent ca arata impecabil si ca inca mai poate profesa cu usurinta ca manechin. Unde si-a aratat Cindy formele? Revista Allure a publicat o multime de poze incendiare in luna aprilie 2009, insa frumoasa Cindy nu s-a multumit sa pozeze in lenjerie sexy, ci s-a lasat fotografiata nud, invelita doar in… frisca. Pentru poze, click aici.

Vezi in Kudika pictoriale cu Gisele Bundchen, Bar Refaeli sau Heidi Klum.


Despre autor:

Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.