Nevasta lui Pepe a primit ieri o veste proasta si una buna. Actrita de telenovele a pierdut procesul cu mama ei, dar l-a castigat pe cel cu fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu.

Curtea de Apel Bucuresti a respins, ieri, recursul Oanei Zavoranu la deciziile instantelor inferioare, in procesul in care solicita revocarea actului de donatie semnat de ea in favoarea mamei sale, Marioara Zavoranu. In anul 2000 Oana i-a cedat mamei sale partea ei de mostenire dupa tata, printr-un act de donatie, iar, cand relatiile cu mama ei s-au stricat, a dat-o in judecata.

A pierdut insa toate fazele procesului, iar decizia de ieri este irevocabila.

Exploatand mai multe vicii de procedura, Oana Zavoranu a castigat insa definitiv procesul cu Primaria Capitalei pentru somptuoasa vila din Dorobanti, pe care familia Zavoranu a cumparat-o inainte de Revolutie.

Oana si mama ei fusesera date in judecata de Videanu, care le-a acuzat ca ar fi inselat statul la achizitionarea parterului imobilului, intrucat legea nu le permitea sa dobandeasca imobilul fiindca aveau si alte proprietati.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.