Tatal lui Britney Spears, Jamie, administrator al averii fiicei sale, a cerut permisiunea din partea unui judecator sa extinda numarul concertelor din cadrul turneului mondial al artistei, dar recesiunea economica ar putea sa impiedice aceste planuri.

Revista People informeaza ca Britney se afla in prezent la jumatatea turneului de promovare a albumului “Circus” in Statele Unite, Canada si Marea Britanie, avand programate 49 de concerte.

Artista spera sa sustina, ulterior, alte reprezentatii in Europa si Australia si un al doilea turneu nord-american. “Nu a fost deocamdata stabilit daca este posibila extinderea turneului in Europa sau Australia”, a declarat Reva Goetz, imputernicit al Curtii Superioare din Los Angeles, referindu-se la discutiile la care au participat si Jamie Spears, impreuna cu avocatii sai.

“Aceasta decizie va fi luata in viitor, dupa ce fiecare parte implicata va studia un raport care va tine cont de evolutia economiei si de valoarea dolarului”, a adaugat Reva Goetz.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.