Cel mai mare producator de vestimentatie din SUA sustine ca Woody Allen, care a dat in judecata compania pe motiv ca i-ar fi stricat reputatia, si-a sifonat singur imaginea, in special prin relatia cu Soon-Yi Previn, fiica adoptiva a actritei Mia Farrow, scrie Daily Mail

Replica vine dupa ce Woody Allen a dat in judecata lantul American Apparel, cerand daune de 10 milioane de dolari pe motiv ca producatorul de haine i-a distrus reputatia printr-o campanie publicitara outdoor si online, in care imaginea celebrului cineast a fost utilizata fara acordul sau.

Primul termen la tribunal a fost fixat pentru data de 18 mai. Avocatul companiei neaga posibilitatea unei intelegeri, precizand ca reprezentantii American Apparel si-au cerut scuze pentru utilizarea imaginii lui Allen.
Woody Allen, in varsta de 73 de ani, s-a casatorit cu Soon-Yi Previn in 1997, cei doi avand impreuna doi copii. Originara din Coreea de Sud, Soon-Yi Previn are 35 de ani si a fost adoptata de Mia Farrow in timpul casatoriei cu André Previn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.