Stilul de viata extravagant si procesele in care a fost acuzat de pedofilie, au fost foarte aproape sa-l lase pe Michael Jackson fara aproape 2000 de obiecte personale care ar fi trebuit scoase la licitatie intre 22 si 25 aprilie.

Potrivit lui Darren Julien, licitatia a fost anulata in urma unui acord cu Michael Jackson, potrivit caruia obiectele se vor intoarce in posesia proprietarului, informeaza The Independent. De asemenea, acesta a declarat ca in ciuda faptului ca licitatia a fost anulata, bunurile nu ii vor fi returnate imediat lui Jackson, acestea putand fi admirate in cadrul unei expozitii deschise saptamana aceasta in Beverly Hils.

Luna trecuta, compania de productie a cantaretului a dat in judecata casa de licitatii, pentru a opri vanzarea colectiei lui Michael Jackson. Desi un judecator din Los Angeles a decis ca licitatia ar putea continua, cele doua parti au continuat discutiile si au ajuns la o intelegere.

La inceputul acestei luni, Julien a declarat ca s-au cheltuit aproximativ 2milioane de dolari pentru pregatirea licitatiei si a expozitiei, care va continua pana pe 25 aprilie.

Printre exponatele care trebuiau scoase la licitatie se numara si tronul poleit cu aur al regelui pop, manusa alba incrustat cu diamante purtata in videoclipul piesei Billie Jean, precum si portile de la intrarea in Neverland. De asemenea, colectia mai continea si obiete de arta, jocuri video si figurinele cu personajele de desene animate preferate de cantaret.

Abby Marie, un mare fan al lui Jackson care a vizitat recent expozitia, a declarat ca ar fi fost mare pacat ca articolele scoase la vanzare sa fi fost cumparate de doi ofertanti diferiti.

Deciziile neinspirate si cariera plina de excese, i-au adus cantaretului datorii de peste 23 milioane de dolari, astfel ca in noiembrie anul trecut a fost nevoit sa renunte la celebra ferma Neverland din Santa Barbara.

Dupa 12 ani de pauza, Michael Jackson revine pe 8 iulie cu zece concerte istorice care vor avea loc pe celebra O2 Arena din Londra. Cantaretul a promis fanilor ca vor avea parte de show-uri explozive, un band de inalta clasa, scena ridicata la rang de opera de arta si multe alte surprize.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.