Cantaretul de culoare Kanye West s-a asociat cu Guru Beverages, pentru a-si lansa propria bautura energizanta 100% naturala si organica.
Kanye West a declarat intr-un comunicat de presa ca se exprima cel mai bine prin muzica, moda, arta si design si de aceea este foarte incantat de colaborarea cu Guru, brand care impartaseste aceleasi valori cu ale sale.

In timp ce poate unii se intreaba ce inseamna "natural" si "organic" in cazul unei bauturi energizante, poate ar trebui sa verificam mai bine lista ingredientelor din bautura rapperului american. Pe situl oficial al energizantului Guru, suntem avertizati ca nu este o bautura energizanta obisnuita, deci nu contine taurina, iar restul substantelor sunt cat se poate de simple, nu sunt compusi chimici si se gasesc in starea lor naturala.

Guru impartaseste chiar si formula secreta: "Apa minerala, suc concentrat de struguri albi organici, suc de trestie de zahar, suc de lamaie, arome naturale, extract de seminte de guarana, sare, extract de floare de echinacee, extract de radacini de ginseng si de frunze de Ginko biloba".

Energizantul suna mai degraba a leac naturist, insa daca este recomandat de un om care debordeaza de energie atat in show-urile sale muzicale, in blogosfera, dar si in creatiile sale vestimentare (Past Tell Clothing), atunci probabil are ceva special.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.