De Paste, trupa Krypton ia o pauza de la inregistrarea noului album ce va fi lansat cat de curand pe piata si se refugiaza alaturi de cei dragi pentru a petrece cateva zile impreuna, ca intr-o mare familie.
In fiecare an, membrii trupei Krypton urmeaza o traditie veche si aleg sa isi petreaca Sfintele Sarbatori in apropierea Sibiului, intr-un loc al lor, un loc retras, departe de telefoane, studio sau concerte. Asta nu inseamna ca renunta si la cantat, pentru ca de fiecare data petrecerea se lasa cu sesiuni prelungite de cantari alaturi de cei dragi.

“Pastele este o sarbatoare de care suntem legati sufleteste. A devenit un obicei sa ne oprim la Manastirea Cozia. E locul perfect pentru o clipa de liniste, pentru a reflecat asupra lucrurilor, pentru a te regasi pe tine. In plus, credem noi ca ne poarta si noroc., marturiseste Eugen Mihaiescu, liderul si veteranul trupei Krypton.

Florin, noua voce a trupei Krypton, se va alatura colegilor sai pentru a petrece intr-o mare familie o sarbatoare plina de traditii. Cel mai tanar membru al trupei este nerabdator sa fie initiat in experienta unei petreceri in stil Krypton, fiind primul Paste pe care il petrece in compania colegilor sai. Momentul nu putea fi mai oportun, avand in vedere ca Florin tocmai s-a despartit de frumoasa lui prietena si a redevenit solo.
In noua componenta, trupa Krypton a inregistrat deja cateva piese si lucreaza in continuare la un nou album care va aparea pe piata cat de curand.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.