Trupa Destiny's Child, din care face parte si Beyonce Knowles, se va destrama in toamna acestui an, la finalul turneului pe care il face in prezent. Kelly Rowland le-a spus fanilor la un concert din Barcelona ca aceasta va fi ultima aparitie a trupei pe o scena europeana. Turneul "Destiny Fulfilled... and Loving It" se va incheia la Vancouver la 10 septembrie.
Un comunicat al trupei trimis MTV News informa: "Lucram impreuna ca Destiny's Child de la varsta de 9 ani si mergem impreuna in turnee de la 14 ani.

Dupa multe discutii, ne-am dat seama ca acest turneu ne-a dat ocazia sa parasim Destiny's Child in glorie, unite in prietenia noastra, pline de satisfactie pentru muzica si fanii nostri si in relatii bune unele cu celelalte. Dupa ce am lucrat impreuna toti acesti ani, care au fost minunati, ne dam seama ca acesta este momentul sa ne urmarim fiecare obiectivele personale. (...) Indiferent ce se va intampla, intotdeauna vom fi prietene si surori si ne vom sprijini unele pe celelalte ca artiste", se arata in comunicat.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.