Kenny G va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 30 aprilie, incepand cu ora 19.00, artistul promitandu-ne un show valoros, alaturi de orchestra formata din 15 muzicieni profesionisti ce il acompaniaza de fiecare data.
Putini stiu insa ca acest spectacol face parte din turneul “Rhythm& Romance”, in care castigatorul de Grammy va interpreta in stilu-i usor recognoscibil piese de pe acest album de top, dar si melodii emblematice din cariera sa, care vor trezi sentimente de nostalgie auditoriului, precum “Forever in Love”, "Going Home"sau "What a Wonderful World".

La cei 53 de ani ai sai, saxofonistul are o energie de invidiat si accepta ca si fapt obisnuit suprasolicitarea sa, dorind sa faca fericiti cat mai multi admiratori. Astfel, dupa concertul sau din Romania, Kenny G isi continua turneul in Bulgaria (1 Mai) - Sofia, Turcia (2 Mai) Istanbul, Olanda (5 Mai) – Amsterdam si Germania (6 Mai) - Neidernhausen, unde este asteptat, ca si in Romania, de foarte multi fani, extaziati de oportunitatea prilejuita de acest show.

In Romania, Kenny G va ajunge pe data de 29 aprilie cu avionul personal si va fi cazat la un hotel de lux din capitala, alaturi de staff-ul sau, avand grija sa-si rezerve timp pentru repetitii pentru ca evenimentul sa fie desavarsit si de neuitat pentru public.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.