Actrita Alicia Silverstone s-a casatorit la sfarsitul saptamanii trecute cu iubitul ei, rockerul Christopher Jarecki, a anuntat agenta ei de presa, citata de Mediafax. Aceasta este prima casatorie atat pentru actrita cat si pentru Jarecki, solistul trupei californiene S.T.U.N. Relatia lor dureaza de opt ani. Se pare ca 135 de prieteni si rude au participat la ceremonia desfasurata pe o proprietate privata de pe malul Lacului Tahoe. Silverstone, in varsta de 28 de ani, a jucat in thriller-ul "The Crush", cateva videoclipuri Aerosmith ("Cryin'", "Amazing" si "Crazy"), "Clueless", "Batman and Robin", "Love's Labour's Lost".

Cel mai nou film al ei, "Silence Becomes You", va aparea spre finalul acestui an. Jarecki, care sustine ca nu stie exact ce varsta are pentru ca parintii lui nu reusesc sa se puna de acord asupra datei lui de nastere, este liderul trupei rock S.T.U.N. (Scream Toward the Uprising of Non-Conformity), care a debutat in 2003 cu albumul "Evolution of Energy".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.