V-ati intrebat vreodata de ce nu il vedeti pe Enrique Iglesias pozand nud? Jurnalistii de la "Daily Mirror" l-au prins la o sueta si i-au aflat secretul: dotarile naturale...il tradeaza, la nici 40 de ani!

Chiar daca oamenii il vad drept un "zeu al sexului", Enrique, in varsta de 33 de ani, a marturisit ca acest lucru e flatant, insa nu intelege de ce fanii sai au aceasta impresie despre el. In plus, Iglesias a crezut mereu despre David Beckham ca e cel mai sexy barbat din lume.

Si pentru ca tot a venit vorba de Beckham, el a recunoscut ca nu ar face reclame la lenjerie intima, la fel ca superstarul fotbalist, intrucat nu crede ca e suficient de dotat fizic pentru acest lucru.

"Dar daca prelucreaza pozele cu Photoshop si imi fac barbatia sa arate mai mare, atunci poate", a precizat Enrique, gandindu-se ca poate acelasi lucru au facut si in cazul lui David.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.