A trecut mult timp de cand vocea Rocsanei Marcu nu a mai fost auzita pe note muzicale. Dar vedeta de la Prima nu a lasat cariera de interpreta la o parte. De mai bine de un an ea se pregateste asiduu pentru un prim material discografic care o va lansa ca artista solo. Dar pana ce va fi lansat albumul, cel mai probabil in cateva saptamani, Rocsana a filmat primul ei clip la piesa "Marie si Marioara", aleasa ca prim single si reorchestrata de Edi Schneider.

Avandu-l ca regizor pe Florin Botea, clipul a fost pregatit in cele mai mici amanunte. Mai ales ca alaturi de Rocsana mai canta si Nelu Ploiesteanu, acompaniat de taraful sau si un rapper aflat si el la debut avand in vedere ca nu are decat patru anisori. Micutul are insa toate dotarile necesare unui rapper adevarat: de la sapca, cercei, inele, lanturi si bratari, pana la pantaloni largi si tricou XXL...


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.