Actrita sud-africana Charlize Theron a declarat recent ca legislatia actuala privind casatoria reprezinta o "forma de apartheid".

Celebra actrita care a socat mediile puritane americane in urma cu cateva luni, cand a declarat in mod public ca nu se va casatori cu partenerul ei de viata, actorul Stuart Towsend, pana ce casatoria intre doi parteneri de acelasi sex nu va deveni legala si in Statele Unite.

De asemenea, intr-o declaratie recenta, ea a marturisit ca nu intelege de ce America refuza sa le acorde persoanelor homosexuale drepturi egale cu cele ale compatriotilor lor heterosexuali.

"Nu imi place sa traiesc intr-o lume elitista, nu vreau sa fac parte dintr-o majoritate sexuala elitista. Ma deranjeaza probabil din cauza faptului ca provin dintr-o tara in care am trait sub apartheid.

Dar si aceasta reprezinta tot o forma de apartheid si nu vreau sa fac parte din asa ceva", a explicat celebra actrita sud-africana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.