Reprezentanta Turciei la Eurovision, Hadise Acikgoz, a spus sambata, intr-o conferinta de presa, ca spera ca votul din competitia muzicala sa nu fie unul pe criterii politice, asteptand sa fie votata pentru show, piesa si energia pe care o va transmite pe scena de la Moscova.

"Euro­vision este un avantaj pentru cei tineri, insa nu ma voi gandi numai la mine pentru ca reprezint o tara intreaga. Voi face tot ce este posibil sa fie mandri de mine.

Sper ca oamenii sa trimita un sms doar daca le place piesa, show-ul si energia pe care o voi transmite si sa nu fie un vot pe criterii politice", a declarat reprezentanta Turciei, aflata intr-un turneu de promovare a piesei "Crazy for you" (in turca "Dum Tek Tek"). Melodia este realizata pentru europeni, desi contine ritmuri orientale. Hadise a precizat ca vede competitia ca un schimb de experienta pentru ca are de invatat de la concurente.

Despre spectacolul pe care l-a creat pentru Eurovision nu a vrut sa dezvaluie niciun amanunt, spunand ca este o surpriza.

Interpreta este nascuta in Belgia, dintr-o familie turca si este prezentatoare la mai multe televiziuni din Turcia si Belgia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.