Cele mai multe dintre blockbusterele estivale sunt continuari ale unor filme-fenomen. Daca "Terminator“ si "X-Men“ au ajuns la episodul patru, "Star Trek“ promite sa faca senzatie cu cel de-al 11-lea titlu.

Hollywoodul si-a impartit in mod egal sezonul de vara intre staruri, sce­na­rii apocaliptice si animatii simpatice. "Up“, de la Pixar, este unul dintre cele mai asteptate titluri ale sezonului.

Toc­mai de aceea pelicula va deschide si Fes­tivalul de Film de la Cannes, fiind pentru prima data cand o animatie este progra­mata in debutul pretentiosului eveni­ment de pe Croazeta. In ceea ce priveste sansele lui "Up“ in box office, analistii sunt destul de sceptici, declarand ca nu este suficient de comercial.

Rezerva cu care nu se con­frunta insa "Epoca de gheata 3: Aparitia dinozaurilor“: primele doua parti au in­casat 176, respectiv 195 de milioane de dolari, in contextul in care productia ambelor filme a costat 130 de milioane de dolari.

Tot in seria continuarilor, "X-Men: Wol­verine“ are inca sanse sa ajunga in box office, in ciuda aventurilor virtuale prin care a trecut.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.