Sarah Michelle Gellar se afla in negocieri pentru reluarea rolului ce a facut-o celebra, intr-un ultim film de lung metraj "Buffy - spaima vampirilor".

Actrita in varsta de 31 de ani celebra pentru rolul ei de criminala in serie de vampiri, in serialul de televiziune “Buffy” dar si pentru alte roluri din filme adolescentine precum “Cruel Intentions”, “Scooby Doo” sau “I still know what you did last summer”, este incantata de ideea de a-si relua vanatoarea de strigoi pe marile ecrane.

Sarah si-a incheiat vanatoarea de vampiri, ce a durat sapte ani, in 2003, dar in momentul de fata se realizeaza un scenariu hollywoodian pentru a o aduce din nou pe Sarah in lumina reflectoarelor sub forma de mama razbunatoare, de data aceasta, dezvaluie femalefirst .

“Una dintre ideile scenariului ar fi sa reluam povestea lui Buffy, cand aceasta este mai matura, posibil chiar mama”, aflam din ShowbizSpy.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.