Celebra trupa rock AC/DC va concerta in cadrul festivalului Bucharest Rock Arena pe 31 mai, de la ora 21.00, anunta organizatorii.

Celelalte Cuvinte, Vita de Vie, AB4 si Altar vor canta la Bucharest Rock Arena, festival care va avea loc pe 30 si 31 mai, la kilometrul 15 al Autostrazii Soarelui si care va fi organizat anual, incepand cu aceasta editie.
Conform site-ului oficial al festivalului, pe scena vor mai urca Persona, Grimus, The Pixels si The MOOod. Trupa internationala care va concerta pe data de 30 mai, in incheierea primei zile a festivalului, va fi facuta public ulterior, informeaza NewsIn.

Potrivit organizatorilor, in spatiul dedicat festivalulului vor fi amenajate un camping, terase si restaurante, peste 17.000 de locuri de parcare, corturi de prim ajutor si 480 de toalete ecologice, care vor ocupa, in total, aproximativ 200.000 de metri patrati.

Spectatorii vor putea ajunge la festival cu autoturismele personale, dar si cu autobuzele speciale ce vor circula pe ruta Dristor - Bucharest Rock Arena si retur, in zilele de 30 si 31 mai, intre orele 14:00 si 2:00.
Intrarea in perimetrul de spectacol se va face in fiecare zi incepand cu ora 16.00, iar accesul in camping va fi gratuit si se poate face incepand cu 29 mai pana pe 1 iunie, anunta organizatorii, PlayCool si One Event.
Biletele la festival, care au preturi intre 100 si 800 de lei, pot fi achizitionate numai sub forma de abonament pentru ambele zile ale festivalului si sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.ticketpoint.ro , la diferite categorii de preturi, in functie de pozitia fata de scena.

Trupa australiana AC/DC a fost formata in 1973 de catre fratii Angus si Malcolm Young. Desi este recunoscuta drept pioniera a muzicii hard rock si heavy metal, membrii trupei au spus mereu ca ceea ce canta se numeste rock 'n' roll.

AC/DC au devenit faimosi cu albume precum "Let there be rock" (1977), Highway to hell (1979) si "Back in black" (1980). Acesta din urma a fost vandut in 42 de milioane de exemplare in intreaga lume dintre care 22 numai in America, albumul devenind cel de-al cincilea cel mai bine vandut album pe pamant american.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.