Ciara a declarat intr-un interviu acordat revistei Honey ca, desi exista numeroase asemanari intre ea si Beyonce, mai ales in noul stil adoptat odata cu miscarea Sasha Fierce, nu a furat nimic de la nimeni.
"Nu cred ca trebuie sa-mi cer scuze pentru ceva. Toata asocierea asta este chiar amuzanta", a declarat Ciara. "Cred ca acestor carcotasi le-au placut atat de mult show-urile mele incat au inceput sa le caute nod in papura. Dar la o privire mai in detaliu, probabil si-au dat seama ca sunt cateva lucruri pe care nu le-au mai vazut pana acum", a adaugat cantareata in varsta de 24 de ani.

In plus Ciara Princess Harris, a mai marturisit ca niciodata nu s-a inspirat din munca altor artisti, potrivit blogului Rnb Music Blog 200%.

"Inspiratia si punctele de reper mi le-am gasit intotdeauna din showurile pe care le-am vazut. Trebuie sa arati lumii cat de creativ poti fi si cat de apropiate sunt universurile artistilor. Primul videoclip l-am filmat imbracata intr-un costum metalic. Muza mea a fost Thierry Mugler. Acum din cate inteleg de la cei care s-au plans ca-i copiez stilul lui Beyonce, ea foloseste Thierry Mugler in turul ei. Asa a fost sa fie".

Artista se afla in turneul de promovare al ultimului album ciara fantasy ride Fantasy Ride semnat Ciara, un album care s-a tot amanat, iar acum o sa vina in 3 cd-uri: cd-ul 1 se va numii Groove City, cd-ul 2 The Crunktown si cd-ul 3 Kingdom of Dance. Drept bonus ne mai arunca si o piesa, "Kiss my swag" produsa de Darkchild. Click pentru intreg playlist-ul albumului.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.