Actrita proaspat premiata pentru rolul din “Pescuit sportiv” a taiat panglica emisiunii live “Omul coolt” cu cateva declaratii picante admitand ca ar juca in orice film, oricat de prost, daca ar fi platita bine.
De ce l-ar juca pe Caragiale la orice ora, de ce ia o pauza de la relatii amoroase timp de un an si de ce ar matura o strada si cum ar face-o. Toate aceste subiecte au fost abordate de Maria Dinulescu intr-o discutie bidimensionala : intai cu cititorii cotidianul.ro - care ii puteau adresa intrebari in timp real -, apoi cu jurnalistii de la Cotidianul (Costin Ilie, Costi Rogozanu si Alexandra Olivotto); ambele dialoguri s-au purtat in cadrul primei editii a emisiunii live “Omul cooolt” din 9 aprilie.

Maria Dinulescu a povestit cu umor cum a aflat abia dupa ce a parasit Buenos Airesul de existenta premiului pentru Cea mai buna actrita si de faptul ca il obtinuse; a vorbit totodata despre o plaja de vis din Uruguay si despre un zbor de cosmar cu avionul, caruia nu credea ca ii va supravietui.

Schimband cheia, actrita a povestit cum a aflat de moartea lui Cristian Nemescu si cum, imediat dupa si in ciuda socului, a reusit sa isi duca la bun sfarsit filmarile la o telenovela.

Tonul a suferit din nou o modificare, discutia penduland si intre soarta lui Gigi Becali si fetele/baietii de Dorobanti. Trecand la subiectul activitatii sale pe marele ecran, Maria Dinulescu a mentionat si ca in curand va avea premiera un film prost in care joaca, dar a relatat si cum a colaborat cu Adrian Sitaru la “Pescuit sportiv”: pelicula a fost dificila pentru ea, avand de jucat si cu partenerul, si cu camera. Aceasta din urma o iubeste pe actrita, dar sentimentele sunt reciproce: usurinta cu care se comporta in fata “plasticului” vine de la o poveste de dragoste si o relatie de doi ani cu un director de imagine.

Intr-o nota si mai personala, Maria Dinulescu a declarat ca, avand in vedere ca de curand a fost deopotriva indragostita si trista, va lua o pauza de la relatii amoroase; actrita a “deplans” totodata lipsa ei de vicii, care o face sa fie surprinsa in situatii dificile, de exemplu aceea in care un director de festival i-a propus sa refaca triunghiul conjugal din “Pescuit sportiv” impreuna cu sotia lui. Totodata, ea a marturisit ca n-a juca niciodata intr-un film in care i s-ar cere sa faca sex pe bune si ca si asa ii e greu sa filmeze scene de dragoste.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.