Eminem este un rapper foarte ocupat in ultima vreme. In afara de scandalul cu Amy Winehouse, acesta va decide in urma unui concurs similar cu cel din '8 Mile' noua vedeta rap a revistei Vibe.

Autorul multor hituri printre care "Lose Yourself" sau "Stan" a interpretat in debutul sau cinematografic ('8 Mile', 2002) rolul unui tanar care vrea sa ajunga rapper. Urmand legile nescrise ale unui concurs de strada, personajul B-Rabbit este provocat sa vina cu rime iedite.

Daca in urma cu sapte ani situatia prezentata era pura fictiune, de aceasta data Eminem va asista pe viu la o astfel de confruntare. Toti cei care doresc sa participe la acest concurs trebuie sa demonstreze cat sunt de talentati intr-un clip de 60 de secunde in care background-ul este varianta instrumentala a piesei 'Stan'. Inscrierile se pot face pana pe data de 21 aprilie, iar cei doi finalisti vor fi desemnati de Eminem pe 8 mai. Acestia vor participa la un eveniment special marca Vibe , iar marele castigator va fi desemnat de voturile publicului.

Buclucasa cantareata Amy Winehouse a incaput recent pe mana satirica a lui Eminem, dupa ce de curand i-a refuzat acestuia o reeditare a succesului inregistrat de rapper in 2000 cu “Stan” featuring Dido. The Real Slim Shady a sperat ca Amy sa-l poata ajuta cu sound-uri noi pe “Relapse”, albumul de revenire, al patrulea din cariera.

Surse citate de The Sun explicau ca “Eminem i-a urmarit indeaproape cariera lui Amy. Ideea era sa faca impreuna o piesa la fel de fermecata ca si Stan. Din pacate Amy a refuzat.”

“Em intelege ca artista nu a reusit sa se focuseze pe cariera muzicala datorita vietii private zbuciumate, dar spera totusi la o viitoare colaborare.”

Refuzul lui Winehouse o costa in versurile noului cantec “We Made You” cu rime dragalase ca: "You’re my Amy, I'm your Blake/ Matter fact make me a birthday cake/ With a saw blade in it to make my jail break/ Baby, I think you just met your soul mate".

Iar pentru cei care se intrebau a cui este vocea feminina de pe We Made You, am si raspunsul. Ea este Dina Rae, cunoscuta penru mai multe featuring-uri cu Eminem si trupa d12.


Despre autor:

Musichat

Sursa: Musichat


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.