De la Pamela Anderson si pana la Corey Feldman, starurile fac front comun impotriva companiei de fast-food KFC. Acum a venit randul vocalistului de la Smashing Pumpkins, Billy Corgan si a colegului sau, tobosarului Jimmy Chamberlin sa semneze o petitie impotriva cruzimii companiei.
Potrivit Peta, "cativa detectivi sub acoperire au descoperit ca furnizorii KFC omoara animalele in niste conditii improprii, le sunt taiate gaturile si imediat sunt aruncati in recipiente cu apa fierbinte cat timp mai sunt constienti. Aceste detalii furnizate contrazic declaratia KFC care precizeaza ca are contracte loiale cu furnizorii care promit sa mentina standarde inalte si un angajament care promite bunastarea animalelor".

In boicotul Smashing Pumpkins impotriva KFC membrii trupei adauga ca au rugat KFC-ul sa faca schimbari simple, care nu i-ar costa, pentru a imbunatati viata acestor pasari, dar nu au primit niciun raspuns de la acestia.

Smashing Pumpkins este una dintre cele mai inovative si controversate trupe de la ora actuala. Infiintata in 1988, formatia a vandut mai mult de 30 de milioane de albume in lumea intreaga, au plecat acasa cu un Grammy si un premiu MTV Video of the Year Award. Mai nou, componentii trupei vor sa se impuna si ca fondatori de opinie aratandu-si compasiunea fata de gainile maltratate.

Prin aceasta petitie semnata se alatura luptei duse de PETA, sarind in ajutorul pasarilor care sufera in ferme si abatoare pentru a ajunge apoi in meniurile Kentucky Fried Chicken.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.