Grupul britanic pop Pet Shop Boys a respins propunerea PETA de a-si schimba numele trupei in “Rescue Shelter Boys”. Propunerea asociatiei de protectia animalelor pare amuzanta, mai ales cand vine vorba de Pet Shop Boys, o trupa de asemenea anvergura, ce activeaza de 28 de ani pe piata muzicala.
"Peta Europa i-a scris trupei Pet Shop Boys o scrisoare de rugaminte in care ii propune sa-si schimbe numele intr-un scop nobil", se arata pe site-ul oficial al formatiei.

The Rescue Shelter Boys? Desi britanicii au refuzat din start cererea asociatiei de aparare a drepturilor animalelor, ei admit ca cererea "pune o problema la care merita sa se gandeasca". Scrisoarea de la Peta, adresata de Yvonne Taylor project manager-ul organizatiei, cere schimbarea numelui din cauza tratamentelor crude pe care le primesc animalele din pet-shop-uri. Aceasta isi continua motivatia spunand ca daca, trupa ar accepta schimbarea, "ar incuraja milioane de fani sa adopte animale abandonate si sa le ofere un adapost si o viata cat mai normala".

In aceeasi scrisoare, reprezentanta Peta recunoaste ca propunerea este bizara, dar continuie sa critice pet-shopurile si tratamentele pe care le aplica acestea animalelor pe care le gazduiesc.

Neil Tennant si Chris Lowe si-au ales acest nume la sugestia unui prieten comun care lucra intr-un petshop din Londra. La inceput acestia s-au autointitulat West End si chiar anul acesta au castigat un premiu la Brit Award pentru intreaga lor contributie adusa muzicii pop de-a lungul anilor.

Luna trecuta, pe 23 martie, Pet Shop Boys, faimosi pentru melodii precum West End Girls, Heart si It's A Sin, au lansat cel de-al 10 album, YES.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.