Starul international Julio Iglesias revine in Romania, de data aceasta nu pentru un concert, ci pe internet, pentru o licitatie caritabila in beneficiul copiilor care provin din familii defavorizate. In acest demers, artistului de origine spaniola se alatura marilor sportivi romani dar si altor vedete autohtone

Cunoscut pentru eleganta si stilul sau deosebit, marele artist a ales sa doneze o cravata cu autograf. Considerat cantaretul latin cu cel mai mare succes pe plan mondial si fost Ambasador al UNICEF ani la rand, Julio Iglesias a acceptat cu placere initiativa caritabila propusa de Okazii.ro.

Ilie Nastase, Ivan Patzaichin, Leonard Doroftei si George Ogararu, au acceptat la randul lor sa ia parte la aceasta campanie. Astfel, fiecare a donat cate un articol personal in beneficiul copiilor din grija Asociatiei Sf. Stelian din Bucuresti.

Pentru a ajuta copiii din familiile defavorizate din Capitala, cu o saptamana inainte de Paste, Ilie Nastase a ales sa-si doneze echipamentul de tenis – tricou si sort – de la un brand sportiv de renume, ce a fost recent purtat de fostul Numarul 1 mondial la turnee speciale pentru veteranii Sportului Rege.

Alaturi de marele tenismen in aceasta initiativa caritabila este si cel mai cunoscut lipovean al lumii, Ivan Patzaichin, care liciteaza o pagaie de lemn originala de la cele patru editii ale Jocurilor Olimpice castigate. Pugilistul Leonard Doroftei scoate la bataie halatul cu care a intrat in ring la meciul cu americanul Paul Spadafora pentru unificarea titlului mondial la categoria semiusoara, iar fundasul stelist George Ogararu pune in joc o pereche de ghete de fotbal purtate in derby-urile din Liga I.

Toate obiectele poarta autograful marilor sportivi romani si pot fi cumparate pana pe 17 aprilie pe site-ul de comert electronic www.okazii.ro. Suma obtinuta in urma licitatiei caritabile va fi integral donata Asociatiei Sfantul Stelian din Bucuresti, ce deruleaza numeroase proiecte sociale in sprijinul a peste 1500 de copii.

Si Andreea Raicu sprijina campania derulata pe site-ul okazii.ro, pana pe 17 aprilie. Fanii frumoasei prezentatoare pot cumpara un articolul vestimentar, unicat, din matase naturala ce poarta semnatura unei cunoscute creatoare de moda din Romania. Andreea Raicu a purtat rochia o singura data, la una dintre editiile emisiunii Megastar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.