Starul a ajuns la 48 de kilograme, din cauza cancerului la pancreas de care sufera si a tratamentului de chimioterapie la care e supus. Desi se usuca pe picioare, apropiatii sustin ca are o stare de spirit pozitiva. Revista "National Enquirer" publica imagini socante sub titlul "Sfarsitul".

Actorul Patrick Swayze a slabit 40 de kilograme din cauza cancerului la pancreas de care sufera.

Publicatia americana "National Enquirer" a publicat doua editii la rand fotografii socante cu starul care altadata facea furori cu aspectul sau, fiind adulat de milioane de femei din intreaga lume. In imaginile surprinse de publicatia americana se poate vedea cum teribila boala a facut ravagii pe chipul si trupul celui care a fost considerat, in anii ?80, cel mai sexy barbat din lume.

Patrick, care a fost diagnosticat cu cancer la pancreas in urma cu doi ani, a slabit foarte mult, ajungand sa cantareasca 48 de kilograme. Din cauza chimioterapiei si-a pierdut parul, iar suferinta i-a marcat puternic chipul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.