Iata ce stire ne-a trimis, ieri, PR-ul Kanal D, despre una dintre noile “achizitii” ale postului, Luis Lazarus.

Urmand exemplul colegilor de breasla - Capatos, Morar sau Dezbracatu’ - care nu concep sa-si prezinte emisiunile fara vreo sexy-asistena in platou, Lazarus a inceput si el “investigatiile” si spera sa-si gaseasca o partenera cat mai sexy pentru show-ul lui.

PR dixit:

Luis Lazarus, celebrul investigator care in aceste zile se afla in pregatiri intense pentru noua lui emisune la Kanal D, incearca sa gaseasca o asistenta cat se poate de sexy pentru a-l ajuta in show-ul lui.

Ideea i-a venit in momentul in care acesta se afla la negocieri pentru contractul lui cu Kanal D, iar in acelasi timp redactia forofta de fete frumoase, care participau la concursul “Alege vedeta de la meteo”.

Curios din fire, Lazarus nu s-a multumit doar sa le admire pe holuri, ci chiar a intrat la cateva interviuri pentru a le cunoaste mai bine, a verificat sute de CV-uri si se pare ca si-a format si cateva preferinte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.