La "Carcotasii“ ironizeaza personaje precum Eva Kent, la "Fitze cu Dezbracatu’” le strange in brate. Codrut Keghes ne-a explicat acest comportament contradictoriu, iar producatorul sau povesteste cum Andreea Marin a refuzat sa vorbeasca "pentru Dezbracatu’“

In asteptarea lui Stefan, baietelul sau care trebuia sa vina pe lume de acum o saptamana, Codrut Keghes ne explica cum se face ca la "Cronica Carcotasilor” ironizeaza personaje precum Tarky, Sexy Braileanca, Dan Diaconescu si Marinela Nitu, iar la "Fitze cu Dezbracatu’” acestea se regasesc printre invitatii comentatori ai evenimentelor mondene saptamanale.

"Eu nu vad formatul acestei emisiuni. Eu fac inregistrarea dintr-un studio, uneori nici nu stiu care sunt invitatii, alteori nici nu vad materialele. Nu-mi asum nici o parere despre nimeni. La emisiunea asta, eu doar ma duc sa prezint. Atat timp cat eu ma ocup doar de bucatica mea...

Producatorul alege invitatii, el trebuie sa iti explice "ne-a spus Codrut. Se abtine si de la pareri personale referitoare la o parte dintre invitati. „Sunt pus intr-o situatie de doi lei. Eu am muncit sapte ani la personajul asta, Dezbracatu’, nu sunt genul de om care isi da cu parerea despre unul si altul. Ce sa spun despre ei? Dumnezeu e sus si le vede pe toate! Nu sunt un mahalagiu. Faptul ca poporul roman vrea sa se uite la asemenea lucruri e dovada degradarii in care ne aflam.”

"In momentul asta, lumea mondena e compusa in mare parte din personaje de genul asta. Noi in nici un caz nu le laudam, noi avem o atitudine de genul uite ce videoclip a scos Sexy Braileanca, iar invitatii comenteaza”, intervine producatorul emisiunii, Silviu Iliuta. E drept ca ulterior, de dragul ratingului, pe cei comentati ii invita sa comenteze la randul lor. "Oricine are dreptul la o parere. Nu suntem nici din zona 'Acces Direct' ori Capatos, sa-i chemam doar pe astia sa vorbeasca, dar nici din zona lupului moralist care sa le spuna 'tu taci, ca n-ai voie sa vorbesti'.

E corect sa inviti sa vorbeasca ambele parti. In plus, daca nu ii bagi in seama, inseamna ca nu tii cont de ce face audienta in ziua de azi. Si nu poti sa nu bagi in seama personaje care fac audienta pe toate posturile”, se explica Iliuta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.