Celelalte Cuvinte, Vita de Vie, AB4 si Altar vor canta pe 30 si 31 mai cu ocazia debutului Bucharest Rock Arena, la kilometrul 15 al Autostrazii Soarelui. Festivalul va fi organizat anual incepand cu aceasta editie

Conform site-ului oficial al festivalului, pe scena vor mai urca Persona, Grimus, The Pixels, The MOOod si "alte doua formatii rock de referinta in industria muzicala internationala", ale caror nume vor fi anuntate oficial pe 15 aprilie.

Potrivit organizatorilor, in spatiul dedicat festivalulului vor fi amenajate un camping, terase si restaurante, peste 17.000 de locuri de parcare, corturi de prim ajutor si 480 de toalete ecologice, care vor ocupa, in total, aproximativ 200.000 de metri patrati.

Spectatorii vor putea ajunge la festival cu autoturismele personale, dar si cu autobuzele speciale ce vor circula pe ruta Dristor - Bucharest Rock Arena si retur, in zilele de 30 si 31 mai, intre orele 14:00 si 2:00.

Intrarea in perimetrul de spectacol se va face in fiecare zi incepand cu ora 16.00, iar accesul in camping va fi gratuit si se poate face incepand cu 29 mai pana pe 1 iunie, anunta organizatorii, PlayCool si One Event.

Biletele la festival, care au preturi intre 100 si 800 de lei, pot fi achizitionate numai sub forma de abonament pentru ambele zile ale festivalului si sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.ticketpoint.ro, la diferite categorii de preturi, in functie de pozitia fata de scena.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.