Revenirea lui Mutu dupa consumul de cocaina are legatura cu noua sa iubita: Monica Dascalu. Prezentatoarea de profesie sociolog a jucat, in ultimul timp, rolul psihologului in viata zbuciumata a "Briliantului". Idealurile de viata ale celor doi s-au contopit, sentimentele au capatat conotatii reale. E clar, Mutu s-a indragostit de Monica, iar oficializarea iubirii s-a consumat duminica la Pitesti, unde Mutu l-a nasit pe cel mai bun prieten al sau din copilarie, Alin. S-au sarutat cu foc, s-au mangaiat din priviri si au dansat la nunta ca si cum ar fi fost seara lor. Fotbalistul n-a vrut ca presa sa aiba acces la cununia tinuta la ora 11.00, insa primarul s-a opus, fiindca era vorba de un loc public.

Seara a avut loc petrecerea nuntii, la restaurantul Star de la Budeasa, la 7 kilometri de Trivale. De data asta fara ziaristi, fara aparate de fotografiat. Sau cel putin asa se credea, pentru ca ziarul pitestean "Curierul zilei" a reusit sa infiltreze un reporter la eveniment. Monica Dascalu a ajuns spre seara la Pitesti, in jurul orei 17.00, exact cand se oficia cununia religioasa. Retrasa la inceput, Monica s-a intretinut apoi cu parintii lui Mutu, stand chiar intre ei, semn ca se cunosc mai de mult. Cand au plecat de la biserica spre restaurant, Monica a urcat in masina lui Adi Mutu, BMW-ul X 5 de la Gigi Netoiu.

Adrian si Monica au stat tot timpul impreuna la masa mirilor, alaturi de parintii lui Adrian si de sora lui Mutu. La un moment dat, prezentatoarea tv s-a intors de afara, s-a asezat langa Adi si l-a sarutat pe gura. Toata seara au ras si au parut ca se simt bine impreuna. Cei doi "iubitei" s-au sarutat cu foc, fara sa se mai fereasca de cineva! Mutu a fost invitat sa danseze la "dansul mirilor". in mod normal, urmau sa danseze nasii, adica Mutu si sora sa, insa Mutu a ridicat-o de la masa pe Monica. A fost singurul dans al celor doi. Vedeta Pro Tv a mai dansat la o manea, in acelasi cerc cu Mutu. La petrecere, au cantat Pepe si Adrian Minune, ambii adunand bani cu lopata. "Dedicatie speciala de la Adrian Copilul Minune pentru Adi Mutu si PRO-TV-ica lui!", s-a auzit de pe ring. Melodiile noptii au fost: "De cine mi-e mie dor!" si "Eu sunt nr. 1".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.