Cu cat avansam in timp, cu atat tendintele nuntilor lasa un urma traditiile, mizand pe extravaganta, contraste puternice si detalii socante, dar si accesorii pentru decor si vestimentare impunatoare

Participand la diverse evenimente in domeniu, am extras cateva elemente care se anunta a fi la moda anul acesta in materie de nunti.

Flori exotice, culori puternice, atmosfera erotica

Tendintele florale pentru anul acesta depasesc de asemenea tiparele, prin prezenta orhideelor negre. Cum culoarea de fond a unei nunti este albul, designerii s-au gandit sa gaseasca un element contrastant, alegand astfel de flori.

Albul pur nu mai este principala culoare a nuntilor anul acesta, fiind detronat de culoarea rosie. de la decoratiuni si lumini, rosul este in voga in 2009.

Marturii originale

Daca va faceati planuri privind micile saculete de tul, alunele sau bomboanele ce urma sa le ramana amintire invitatilor, anul acesta se poarta ineditul. Astfel, un miniaparat foto de unica folosinta la fiecare masa, pentru ca invitatii sa realizeze pe parcursul nuntii pozele dorite, poate reprezenta o idee excelenta in locul clasicelor marturii. De asemenea, un iPod cu melodiile voastre preferate si ale invitatului reprezinta o alta alternativa mai buna a bomboanelor. Nascociti, lasati imaginatia sa zburde...


Despre autor:

Grace

Sursa: Grace


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.