Aproximativ 4.000 de oameni au participat marti seara la spectacolul "Pasion de Buena Vista" de la Sala Palatului. Cei 24 solisti, instrumentisti si dansatori au delectat publicul cu peste doua ore de muzica si dans specific cubaneze.
"Pasion de Buena Vista" reuneste trei dintre cele mai bune voci ale Cubei – "Los Companeros de Buena Vista" Tomas Sanchez, Pachin Inocencio si Maida Castaneda, alaturi de mai tinerii dansatori ai grupului Tropicana, in frunte cu talentatul coregraf Francisco Blanco "Villa" Prada, si instrumentistii trupei "la Idea", condusi de Antonio Castro.

Pentru mai bine de doua ore, publicului roman a avut sansa de a descoperi atmosfera exuberanta a Cubei in ritmuri fierbinti de son, salsa, rumba, mambo si cha cha cha, alaturi de prezentele exotice ale celor opt dansatori, care au si invitat spectatorii la dans pe scena!

Impreuna cu instrumentistii si cei trei solisti din "La Idea", "tovarasii din Buena Vista" - Tomas Sanchez, Pachin Inocencio si Maida Castaneda – au interpretat cateva dintre cele mai iubite piese ale muzicii cubaneze, printre care si “A Buena Vista voy yo”, “Besame Mucho”, “Santa Isabel de Las Laja”, “Mi Tierra”, “Chan-Chan”, “Catellano Que Bueno Baila Usted” sau “La Vida Es Un Carnaval”.

Membrii "Pasion de Buena Vista" s-au aflat marti seara pentru prima data la Bucuresti, in cadrul unui nou eveniment "World Music Masters", spectacolul fiind inclus in turneul international al artistilor, care mai cuprinde si Germania, Elvetia, Danemarca, Norvegia, Olanda, Austria, Portugalia si Spania.

Impresionati de caldura cu care au fost primiti, membrii "Pasion de Buena Vista" au declarat dupa spectacol ca abia asteapta sa revina in Romania!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.