Cantaretul s-a prezentat ieri la Curtea Superioara de Justitie din Los Angeles, insotit de avocati dar si de mama sa. Brown, in varsta de 19 ani, a pledat nevinovat pentru acuzatia de agresiune fata de iubita sa Rihanna

Brown a fost nevoit sa depuna marturie in cadrul procesului cu privire la incidentul din 8 februarie. Potrivit procurorilor din Los Angeles, in timpul altercatiei dintre cei doi, Brown a atacat-o pe Rihanna, in varsta de 21 de ani. Acesta a fost acuzat de vatamari corporale grave dar si amenintari. Dovada au stat fotografii ce o infatisau pe Rihanna cu chipul tumefiat si invinetit.

Chris Brown s-a indreptat luni dupa amiaza spre sala de judecata cu un mers si o atitudine de model. A purtat o tinuta monocromatica, de culoare neagra, compusa din jacheta de tricot, camasa, cravata si pantaloni. Cu mainile in buzunar, Brown s-a uitat drept inainte, ingorand privirile insistente ale celor din jur.

Doar expresia mamei sale, care il urma cu o fata rece, si prezenta unui avocat, au dat de inteles faptul ca se indrepta spre “judecata”, relateaza Los Angeles Times.

La aproape doua luni de cand politia a gasit-o pe Rihanna plina de sange si vanatai intr-o masina de lux, Brown a pledat nevinovat pentru acuzatii de faradelegi si amenintari criminale. Cantaretul a vorbit cu o voce atat de joasa, incat multi dintre jurnalistii prezenti la audiere nu erau siguri ca acesta a dat curs intrebarilor judecatorului.

Desi a spus ca este nevinovat., Brown s-a disculpat inca o data pentru intregul incident, dezvaluind faptul ca recurge la sfaturile mamei si ale unui preot.

Intregul proces a durat mai putin de doua minute, surprinzand anumiti membri din anturajul lui Brown, care au intrat in sala de proces cand acuzarea luase sfarsit.

In afara salii, avocatul Rihannei a declarat ca inca au loc negocieri cu privire la pledoaria cantaretei, cu avocatii lui Brown: "Sunt eforturi de ambele parti pentru a se rezolva cazul expeditiv si corect". Rihanna, pe numele ei adevarat Robyn Rihanna Fenty, spera sa se ajunga la o intelegere inainte de proces, pentru a-si vedea in continuare de viata si cariera, au dezvaluit avocatii.

Brown a parasit tribunalul fara a spune un cuvant sutelor de paparazzii si jurnalisti care il asteptau afara.

Avocatii cantaretului se vor prezenta la tribunal in data de 29 aprilie, pentru a se stabili data unei audieri prealabile. Daca va fi gasit vinovat, Brown risca o pedeapsa de pana la cinci ani de inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.